Els Al·lots de Llevant celebraren la seva Diada a la plaça de sa Bassa de Manacor

Dia 29 d’octubre els Al·lots de Llevant varen celebrar la seva diada. Ho feren a la plaça de sa Bassa de Manacor, com sempre. També com sempre els acompanyaven els Castellers de Mallorca i la tercera colla convidada aquest pic eren els Castellers de Caldes de Montbuí. La Diada és l’actuació més important de l’any i d’alguna manera és l’escenari on els Al·lots volen demostrar la feina que s’ha fet al local d’assaig.
A les cinc i mitja de l’horabaixa entraren a plaça amb un pilar de quatre caminant. El primer castell va ser un tres de set, tot just el segon de l’any després del que havien fet per Fires i Festes. La segona ronda va servir per completar el quatre de set, també el segon de la temporada. Hem de dir que aquests dos castells es descarregaren sense cap problema demostrant que s’havien treballat a consciència al local. Un quatre de sis amb agulla va tancar les rondes de castells. Els Al·lots de Llevant s’acomiadaren amb el quart pilar de cinc de la temporada i amb tres pilars de quatre simultanis. El dos de sis va ser la millor construcció dels Castellers de Mallorca i el tres de set dels de Caldes.Enhorabona a les colles convidades i els Al·lots de Llevant per la magnífica Diada.
Aquest proper cap de setmana, els dies 4 i 5 de novembre, els Al·lots de Llevant viatjaran a Vic per tornar la visita que els Sagals feren l’any passat a Manacor. Després faran un últim assaig i el sopar de final de temporada i descansaran dos mesos i mig abans de tornar-s’hi a posar a començament de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.