Cap de setmana a Paguera de l’Associació de la Tercera Edat de Son Servera

L’Associació de la Tercera Edat de Son Servera, que presideix Valentín Pizarro, van organitzar del 27 al 29 d’octubre un cap de setmana amb estància al Hotel Valentin Park de Paguera, al que assistiren trenta socis i sòcies.
L’Hotel està situat a 300 metros del centre de la ciutat i a 400 metros de la platja de Paguera, a més disposa de nombrosos serveis i ofereix una àmplia gamma d’entreteniment per a la gent gran, que socis aprofitaren molt bé.
Segons els assistents va ser un cap de setmana molt divertit i ben aprofitat, i heu van passar molt bé. Cap a les 17h arribaren a Son Servera i molts d’ells, per completar el dia, es van quedar al bingo que fan el local del club pels socis tots els diumenges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.