I què hem de fer?

Feim nosa: es veu que tant el Mallorca com el Celta no tenen cabuda a la Primera Divisió i les decisions que es prenen sempre van contra aquests dos equips. El VAR, una eina tecnològica que en teoria es va implantar per ajudar els àrbitres i evitar polèmiques, deixa molt que desitjar i ningú sap quan entra o no entra. Com és possible que els que estan a la sala VAR el cap de setmana que ve possiblement estiguin pitant sobre la gespa? Són persones, així que supòs que tenen les seves preferències, o sigui, que objectius, objectius no ho són. Ens haurem d’avesar a jugar contra l’equip contrari i contra l’estament arbitral que, amb VAR o sense, al cap a la fi són els que tenen el poder.

I QUÈ HEM DE FER!!!

Ara resulta que als equips grossos, això de què «la Copa mola» no els mola gaire, per haver de jugar sobre gespa artificial contra equips infinitament inferiors, que l’endemà s’han d’aixecar per anar a la seva feina habitual (forners, electricistes, picapedrers…), amb el perill de fer el ridícul en forma d’eliminació. No agrada, així que s’està estudiant canviar de format. Vàrem tenir l’exemple al Moleter i que els pupils del Xolo trepitjassin la gespa de Sant Llorenç va esser inoblidable, així que «la Copa sí que mola».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.