Els Al·lots de Llevant tanquen la temporada a Vic amb una molt bon a actuació

El primer cap de setmana de novembre els Al·lots de Llevant varen viatjar fins a Vic per completar l’intercanvi casteller iniciat l’any passat amb la colla d’aquesta ciutat, els Sagals d’Osona. Hi viatjaven per segona vegada repetint l’experiència de l’any 2003.
L’actuació va tenir lloc a la plaça Major, molt coneguda perquè és una imatge recurrent en les informacions del temps a TV3. A més dels Sagals i dels Al·lots hi havia els Castellers d’Esplugues i els de Santpedor. Els Al·lots començaren amb dos pilars de quatre simultanis, que varen servir de presentació i per espolsar-se el fred. Després d’això enfilaren tres castells de sis sense cap problema, el tres de sis, el quatre de sis amb agulla i el quatre de sis. S’acomiadaren amb uns altres dos pilars de quatre.

Amb aquesta actuació, han posat punt i final a una temporada en la qual han fet tretze sortides.
Ara toca descansar i començar a preparar el futur, ja que la Junta Directiva actual ha arribat al final del seu mandat, dos anys en els quals Cati Pou (presidenta), Sebastià Grimalt (secretari), Pedro Sansaloni (tresorer), Sebastiana Bonet (cap de colla) i els vocals Toni Puig, Rosa Pascual, Maria Martí, Tomeu Marqueño, Lara Gelabert, Joan Bisquerra, Jero Nadal, Joana Palerm i Xesc Nicolau han estat al capdavant de la colla.

La més cordial enhorabona als castellers i castelleres per la gran temporada d’actuacions, que tancaren amb una magnífica actuació a Vic. Enhorabona a la presidenta Cati Pou, i a tots els components de la junta directiva pel seu treball al front de la colla. Enhorabona que volem fer extensiva a tots els componentes i componentes de la colla i desitjar-los unes merescudes vacances després de les bones actuacions d’aquest 2023.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.