Celebrada la Diada de Ball en Línia per a la Gent Gran organtitzada pel Consell de Mallorca

El passat dissabte 11 de novembre la nova directiva del Consell de Mallorca va organtizar, per primera vegada, una Diada de Ball en Línia per a la Gent Gran. Unes 1.500 persones participaren de l’activitat amb les seves respectives associacions de tota Mallorca.
La Diada es va celebrar al Velòdrom Illes Balears. El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés va donar la benvinguda a totes les associacions i va destecar que coneix de primera mà les necessitats de les respectives associacions.
La Diada de Ball va començar el matí amb una classe d’exhibició a càrrec dels diferents monitors de ball en línia. Les associacions participants demostraren el bon aprofitament de les classes de ball amb una exhibició multitudinària.
Després del dinar, tots els assisstents van gaudir d’una exhibició del campió del món de ball en línia, Unai Pino.
Per part de les associacions de la tercera edat de sa Coma, Son Carrió, Cala Millor, Manacor, Sant Llorenç, Son Servera i Cala Rajada, hi van assistir una bona representació de sòcis i sòcies que demostraren el bon aprofitament de les classes, ja que molts d’ells fa anys que participen de l’activitat de ball en línea en els seus respectius clubs de la tercera edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.