Sant Llorenç des Cardassar serà seu del Festival elPetit

elPetit és el Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància que programa els millors espectacles contemporanis nacionals i internacionals que van dirigits a infants d’entre 0 i 5 anys.
L’Espai 36 Centre Cultural, amb el suport de Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears, esdevindrà la seu del Festival elPetit al poble de Sant Llorenç des Cardassar.

La programació d’elPetit a Sant Llorenç des Cardassar Sant Llorenç des Cardassar acollirà programació nacional i internacional del 24 al 27 de novembre a l’Espai 36 Centre Cultural, gràcies a l’impuls de Sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears. El divendres 24 s’han programat dos passis escolars a les 9:30 h i a les 11:30 h de l’espectacle Paisatges de Creamoviment, una experiència artística ballada que neix de les ganes d’explorar i investigar amb el cos a través del joc i a les 17 h el taller per públic familiar Paisatges. Experiència artística de Creamoviment, una experiència artística ballada que neix de les ganes d’explorar i investigar amb el cos i a través del joc. De l’espectacle Paisatges també s’han programat dos passis el dissabte 25 a les 10:30 h i a les 12:30 h. El diumenge 26 s’han programat dos passis a les 16:30 h i a les 18 h de l’espectacle UP! de Lagunarte (França), un solo de veu i objectes que és una metàfora de la construcció personal, del que també se n’han programat dos d’escolars el dilluns 27 a les 9:30 h i a les 11 h.
Per a més informació de la programació completa del Festival, podeu consultar la pàgina web de l’Espai 36.
Pel que fa a la formació, Sant Llorenç des Cardassar també acollirà una proposta del projecte ‘Mestres que es mouen’, un programa dirigit per a mestres d’Escola bressol i
Educació infantil que proposa espectacles, tallers i xerrades específiques. El dilluns 27 es farà el taller Grow up! de Kristof Hiriart (País Basc), un taller que a través de jocs rítmics, moviment i pràctica vocal crea les condicions per a viure una experiència musical i cultivar les habilitats d’escolta.
Les entrades per al públic general ja s’han posat a la venda a través del web www.espai36.cat. Tothom necessita entrada: nadons, infants i adults.
Aquest any el festival se celebrarà de l’11 al 27 de novembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.