Un vespre de pel·lícula

Aquest proper divendres, 17 de novembre, a les 19.30 hores (i a les 20.30 si se fa un segon passi) vos volem convidar a passar una estona agradable a l’Espai 36 amb l’obra de teatre Un vespre de pel·lícula, dirigida per un servidor i protagonitzada per Iván Martín, Pep Uceda, Cecília Genovart i Marc Bibiloni.   

Com bé indica el seu títol, l’obra està relacionada amb el setè art; de fet, és un petit divertiment que ens vam proposar fer a partir d’algunes escenes populars de cinema per reinterpretar-les i donar-los la volta a la nostra manera. En total són dues peces breus: El senyor Llop (que adapta el cèlebre personatge del mateix nom de la pel·lícula Pulp Fiction, de Quentin Tarantino); i La Ciutat de les Estrelles (que es basa alhora en el film musical La La Land, protagonitzat per Emma Stone i Ryan Gosling). La primera obra, d’humor més negre,  està protagonitzada per Iván Martín i Pep Uceda; i la segona, més rompantica,  per Cecília Genovart i Marc Bibiloni.

La idea és fer un passi a les 19.30 hores, i si hi ha més demanda, fer un segon passi  a les 20.30 hores (tenim un aforament de màxim de 45-50 persones cada passi). Per això, per poder-ho organitzar bé, agrairíem al públic que reservàs l’entrada de manera anticipada. El preu són 5 euros.

Moltes gràcies… i vos hi esperam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.