Estrena de “Àuria” obra de Xavier Gelabert a l’orgue del Convent de Manacor

La Comissió de la parròquia, ara Associació d’Amics de l’Orgue del Convent de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, sempre ha volgut col·laborar amb diferents artistes, i des de fa temps inclou alguns cicles de música contemporània.
Xavier Gelabert du gairebé 20 anys amb composicions per a orgue. Va començar cap el 2003, i aquest 2023 ha preparat algunes obres per a orgue i electrònica, algunes d’elles, com “Über 800” s’estrenaran els propers mesos. Ara, a Manacor, estrena “Àuria”, i l’organista intèrpret és Rafel Riera, actual organista del monestir de Lluc.
Ells dos han col·laborat en altres ocasions però ara ho faran en aquest concert que combina orgue i electrònica en viu : ol dir que el so de l’orgue és emès en directe, però paral·lelament a la transformació digital del so mitjançant la manipulació electrònica.
El concert serà a les 19.45 dia 18, a l’església del Convent, després de l’acabament de la missa del dissabte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.