Llevant en Marxa finalitza amb èxit la campanya sanitària i d’aliments per als nins i nines del sud d’Etiòpia

L’any 1996 un grup de persones anònimes de Mallorca, procedents majoritàriament del sector sanitari i encapçalats pel Dr. Antonio Mesquida, van viatjar a l’Amazònia peruana. Captivats pels indígenes i conscients de la necessitat de col·laborar amb la gent més desafavorida, va néixer l’ONG Llevant en Marxa.
Al llarg dels anys han estat molts els voluntaris i les voluntàries que han col·laborat amb els projectes solidaris que han duit a terme a Amèrica i Àfrica.
El darrer viatge de Llevant en Marxa va començar el 26 d’octubre i va finalitzar el 7 de novembre. L’Equip que va viatjar a les comunitats rurals del sud d’Etiòpia, just a la frontera amb Kènia i Sudan del sud, ha estat format per la Dra. Maria Fabregat , Dermatòloga; Dr. Xavier Fabregat, Ginecòleg; Dra. Isabel Borràs, directora mèdica del Hospital Parc de Llevant; Xavier Arranz, metge de família; Dr. Antoni Mesquida, president i fundador de Llevant en Marxa; i l’empresari i constructor , Joan Amengual.

Aquesta expedició sanitària de Llevant en Marxa, a les comunitats rurals del sud d’Etiòpia ha estat un èxit. Marxaren carregats de maletes plenes de medicaments, material sanitari i aliments per atendre als nins de nombroses famílies. Una vegada més, a l’equipatge hi havia l’ecògraf portàtil per atendre a les dones embarassades.
Moltes famílies, després de molt de temps, han pogut tenir atenció sanitària i accés a medicaments. Enhorabona a tot l’equip de Llevant en Marxa que ha participat i ajudat a les comunits més desafavorides.
Llevant en Marxa ja està treballant pels nous projectes de l’any 2024, i vol fer extensiu el seu agraïment a les persones que fan possible aquestes expedicions sanitàries tan necessàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.