Assetjament

Des de l’IES Llorenç Garcias i Font, Victòria Contreras ens ha tramès la següent informació:

Durant la setmana del 13 al 17 de novembre, els alumnes de primer d’ESO de l’IES Llorenç Garcias i Font han participat en diferents activitats relacionades amb el tema de l’assetjament.

Concretament, des de la comissió de convivència i benestar, i en col·laboració amb el departament d’orientació, s’han organitzat unes sessions informatives realitzades en el temps de tutoria. A través de diferents dinàmiques i vídeos els alumnes han pogut parlar del que es considera assetjament, dels diferents tipus d’assetjament que existeixen, de quines experiències han presenciat en relació amb el tema… Tot això, amb l’objectiu de promoure la conscienciació i la reflexió sobre l’assetjament, un tema de gran importància que cal tenir present sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.