L’Eurocopa

Ja tenim 21 seleccions classificades per jugar la propera Eurocopa, que es disputarà a Alemanya el proper estiu. Les seleccions són: Anglaterra, França, Bèlgica, Espanya, Alemanya, Hongria, Escòcia, Sèrbia, Itàlia, Suïssa, Eslovènia, Eslovàquia, Txèquia, Països Baixos, Croàcia, Dinamarca, Albània, Rumania i Turquia; en sortiran tres mes de la repesca de març.

Els favorits són: França, subcampiona del món, Anglaterra, que sempre és favorita (serà aquest cop?), Espanya, amb el seu equip, Portugal, invicte a la fase de grups, Alemanya, sempre favorita, Itàlia, que defensa el títol, Països Baixos, que no es pot descartar, maldament li hagi costat arribar fins aquí o Bèlgica, l’eterna favorita. Després hi ha les tapades: Croàcia, Hongria, Dinamarca, Escòcia… Hi trobarem a faltar qualque selecció, com Suècia o la nourega del ciborg Haaland

Els grups se sortejaran el proper 2 de desembre.

Breus:

Gavi es lesiona greu. La sub21 segueix el seu camí cap a l’Eurocopa. Marcelino serà l’entrenador de Vilareal. M. Tomé dona la llista de la selecció femenina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.