Celebrada la segona tertúlia de la quinzena temporada del Club de Lectura de sa Coma

El passat divendres dia 24 de novembre es va celebrar la darrera tertúlia del Club de Lectura de sa Coma. La biblioteca dels llibres rebutjats de l’escriptor, dramaturg, cineasta i músic francès David Foenkinos fou la lectura escollida per dur a terme la segona tertúlia de la quinzena temporada del Club de lectura de la biblioteca de sa Coma.
La tertúlia, que fou moderada i dirigida per n’Eulària Arlés, fou molt interessant i entretinguda ja que el llibre generà diferents punts de vista entre les persones participants, la qual cosa sempre ens enriqueix a nivell grupal i particular.
Sens dubte és una de les activitats per a adults que més acceptació i participació té dins la programació de la biblioteca. Cal agrair el temps i esforç que dedica la bibliotecària Antònia Brunet, amb la recerca i préstec llibres amb altres biblioteques, gràcies al seu treball aquesta és la quinzena temporada del Club de Lectura de sa Coma.
La propera tertúlia està prevista per dia 12 de gener de 2024, amb el llibre “Creix un arbre a Brooklyn” de Betty Smith.
Una altra iniciativa que volem destacar que duran a terme les tres biblioteques del municipi de Sant Llorenç des Cardassar és el sorteig d’una panera literària entre els seus usuaris i usuàries. D’ara i fins la setmana del 18 al 22 de desembre, tots els seus usuaris i les seves usuàries que visitin les biblioteques del terme i que s’enduguin qualque llibre en préstec emplenaran una papereta i entraran a formar part del sorteig de la fantàstica panera literària.
Aquest ja és el tercer any que ho organitzen i cada any té més èxit. La gent acull aquesta idea amb molta il·lusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.