Concert de Santa Cecília 2023 a s’Agrícola de Manacor

El passat diumenge, dia 26 de novembre, a les 7 de l’horabaixa, es va celebrar a s’Agrícola un interessant concert de commemoració de Santa Cecília, patrona dels músics. En aquesta ocasió, el concert va anar a càrrec del duet Caprice, format per la pianista Deborah Monserrat i el tenor Álvaro Chaves.
Anotem aquí que Deborah Monserrat és titulada superior de Piano i de Llenguatge Musical al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, i que Álvaro Chaves té el Grau Superior de música, especialitat en veu, al Conservatori Superior de les Illes Balears. Ambdós músics gaudeixen ja d’una gran experiència i un notable prestigi musical.
El duet Caprice ens va oferir un concert líric molt variat i amb un punt d’informalitat molt d’agrair, durant el qual van barrejar les peces líriques més destacades i conegudes (Nessun Dorma, Una furtiva lágrima…), amb les cançons més mítiques (My Way, O Sole mio, Caruso…), que solen interpretar els tenors lírics.
Degut a no disposar de programa de mà, Álvaro Chaves, el tenor, anava explicant al públic assistent cada una de les peces que interpretaven adornant les explicacions amb didàctiques i, a vegades, divertides anècdotes.
La potent i suggestiva veu d’Alvaro Chávez, eficaçment ressaltada per la pianista Deborah Montserrat (que en els obligats intervals de descans del tenor va interpretar en solitari Chopin i Beethoven), va despertar el constant entusiasme del públic, que aplaudia els impressionants finals vocals de les àries operístiques.
Els dos músics, induïts per la sincera entrega del públic, hagueren de fer fins a tres bisos. L’acte es va tancar amb la repetició del celebèrrim tema «O sole mio».
Una vetlada de commemoració musical de gran qualitat organitzada per L’associació Cultural s’Agrícola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.