El concert de Santa Cecília celebrat a l’Església de Cris Rei tancà la VIII Setmana Cultural de la Música de Manacor

Per honorar Santa Cecília, la Banda de Manacor ha celebrat el que ja és la VIII Setmana Cultural de la Música. El diumenge 19 els components de la banda varen disfrutar d’un dia de companyonia i jocs al Puig d’Alanar.
El dimarts 21 va tenir lloc a l’auditori del Conservatori Municipal de Música el concert de solistes. Varen participar un duo de flautes, un de trompes, un de trompetes, un de trompeta i trompa, i dos trios de dues trompetes i una trompa.
El dijous 23 va tenir lloc el concert d’ensembles: grups de flautes, de fagots, de saxos, de trombons, de clarinets, i de trompetes.
El diumenge 26, dins el marc de les festes de Crist Rei, la Banda Municipal va oferir el seu ja tradicional concert, que serveix per tancar les festes. La Banda Infantil del Conservatori, dirigida per Miquel Santandreu va obrir el concert. Aquesta formació és de nins entre 7 i 9 anys que acaben de començar amb l’instrument, i varen tocar “Marxa dels Gegants”, d’Ivan Romero. Seguidament, la Banda Jove, dirigida per Antònia Bassa, va interpretar Alvamar Overture (de James Barner) i un fragment de la pel·lícula Misión Imposible. Finalment, la Banda Municipal, també dirigida per Antònia Bassa, interpretaren el pasdoble “Quatre Roses” de José R. Pascual, Oblivion (A. Piazzola) amb els saxos solistes Carla Gil i Petra Botella, Misty (Errol Garner) amb els trombos solistes Andreu Roig i Miquel Jaume, i per acabar “Amanecer”, la cançó de Nino Bravo que la Banda, juntament amb Serafín Zubiri interpretarà al proper concert a l’Auditori.
La més cordial felicitació a tots els professors, nins, joves, i adults que estimen la música, i als seus respectius directors i components de les bandes, ja que gràcies a l’esforç que fan al llarg de l’any podem gaudir de la seva música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.