Taller VINE A BALLAR AMB NOSALTRES

AUDITÒRIUM SA MÀNIGA (CALA MILLOR)
Dissabte, 2 de desembre, de 16.00 a 17.00 h
Taller VINE A BALLAR AMB NOSALTRES
Amb Acadèmia de Jaume Salas
Lloc: Parc de la Mar de Cala Millor
Gratuït

Perquè tothom s’animi a ballar, s’apunti a classes o s’interessi per la dansa, en el marc de DANSAMÀNIGA-Temporada Internacional de Dansa, oferim un petit taller per animar-vos a ballar. Un o dos grans professors de la comarca vos mostraran un pas concret o uns passos molt senzills de l’estil de dansa que ells practiquen, i a continuació convidaran les persones que es passegen pel carrer a unir-se al ball. No es tracta de cap demostració de coneixements, sinó de fer coses senzilles i de convidar la gent a sumar-s’hi. Vens a ballar amb nosaltres?

DANSAMÀNIGA-XVIII Temporada Internacional de Dansa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.