Nous llibres de l’editorial manacorina Es Cau edicions veuran la llum aquest desembre

Amb les memòries de l’hoteler de s’Illot Jaime de Juan i Pons: breus pinzellades d’una vida apassionant que va veure la llum fa alguns mesos, va començar a caminar una nova editorial manacorina, Es Cau edicions, que aquest desembre llançarà tres nous llibres: Costumari metafòric II de Josep M. Salom, Pantallazos de vida de Juan Riera Dalmau i Antoni Ferrer Vallespir i la reedició de Saulet de Rafel Ferrer Massanet que data de 1978.
Costumari metafòric II de Josep Maria Salom recopila els 101 articles publicats en Perlas y Cuevas entre 2002 i 2006 en la secció del mateix títol. És el segon llibre, ja que el primer recollia els primers 69 articles que es van publicar en Perlas y Cuevas entre 1992 i 1995 i que va veure la llum en 2006. Els dos Costumaris, el que va aparèixer en 2006 i el que ara apareixerà, són el número 8 i 9 de la col·lecció Capgirons. El pròleg d’aquesta edició és del professor Gabriel Barceló Bover.

Pantallazos de vida és una recopilació d’articles breus que es van publicar en la revista Perlas y Cuevas entre 2005 i 2023 en la secció Ses Places. Són els seus autors Juan Riera Dalmau (S’Antigor) i Antoni Ferrer Vallespir (Sa Plaça).
Saluet, una petita història d’un home vell és un relat curt que va escriure Rafel Ferrer Massanet i que es va publicar en 1978. És una de les obres menys conegudes de l’historiador, escriptor i periodista manacorí mort a l’agost de 2006. Ara, Es Cau edicions, ho ha tornat a reeditar en format facsímil amb la finalitat de donar-li una nova vida i donar-ho a conèixer a les noves generacions.
Aquests quatre llibres es distribuiran en l’acte de comiat de la revista Perlas y Cuevas que se celebrarà el divendres 15 de desembre en el Teatre de Manacor a partir de les 19 h i que serà presentat per Maria Magdalena Gelabert Miró.

Pròxims llibres per al 2024. Es Cau edicions té previst editar al llarg del 2024, Manacor de la pedra a la paraula de Rafel Ferrer Massanet i Andreu Llodrà en format facsímil, Una droga llama Helen, (otra) película rodada en Mallorca d’Antoni Ferrer Vallespir i a la fi d’any Rafel Ferrer Massanet i els seus amics llibre col·lectiu amb gairebé mig centenar de signatures.

I a partir del 2025 veuran la llum el II i III tom dels Quaderns de Perlas y Cuevas, el segon tom de Fechas para Manacor d’Antoni Ferrer Vallespir i les reedicions, en format facsímil, de les obres de Rafel Ferrer Massanet Síndrome de capricorni, La tia Antònia i la mar gran, Plagueta de pèrdues, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.