El 19 de la col·lecció “Es Pou Vell”

“Camins i caus, és el nombre 19 de la col·lecció Es Pou Vell.

Col·lecció iniciada formalment el 1987 amb “Sant LLorenç, ahir”. Dic formalment perquè abans amb el mateix format si sota el guiatge de Josep Cortes ja s’havien publicat dues feines d’història local, una de Ramon Rosselló (1978) i una altra de Josep Segura i Salado (1981).

Posteriorment, al deixar de publicar-se “Flor de Card” en paper, i després de signar un conveni amb l’Ajuntament les edicions,de la col·lecció -a partir de 2016-, apareixen amb els anagrames conjunts de l’Ajuntament i l’Associació Flopr de Card.

Si a tot això si junten altres publicacions de l’Ajuntament empeses o compartides per l’ associació de la revista local (Centenari, Escola, Torrentada…) justament amb altres publicacions empeses per altres grups i entitats, i el que s’hagi pogut publicar a nivell virtual, ens trobam amb un ampli ventall de publicacions que, tal vegada, requereixin un estudi evolutiu i conceptual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.