Fotos de l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Veinats de sa Coma i dinar de Nadal

El passat dissabte dia 2 de desembre, l’Associació de Veinats de sa Coma celebrà l’Assemblea General Ordinari, el restaurant Sa Gruta Nova, l’acte començà a les 11,30 hores i el secretari Jesús Alonso, va procedir a llegir la lectura de l’acte anterior per a la seva aprovació.
A més va informar del balanç actual que va ser aprovat pels assistents, ja que presentava un balanç favorable de 3.943’47€.
El president Antoni Barragan va agrair als socis i sòcies la seva assistència i va procedir a destacar diferents activitats que han fet al llarg de l’any. Els assistents van agrair el treball fet per la junta directiva i president i presentaren noves propostes pel 2024.
Enguany el dinar de Nadal van assistir-hi 233 persones entre socis i no socis. Per part de l’Ajuntament hi van ser presents els regidors de sa Coma, Emília Díaz-Asensió, i Miguel Domínguez, el regidor de Turisme, Joan Mestre, i el batle Jaume Soler.
A la festa nadalenca no hi va faltar l’alegria, acabat el dinar hi va haver l’actuació de Oliver Romera, que amb els seus monòlegs va divertir el públic. A més no va faltar el ball amb «l’Artigas band flamenca».
Després del ball arribà l’esperada rifa de cistelles de Nadal que cada any fa l’associació. Tots els socis reberen el tradicional calendari i la nadala.
Enhorabona al president i a la junta directiva pel treball que fan al llarg de l’any a favor dels veïns i veïnes de sa Coma i zona costera.Un pensament a “Fotos de l’Assemblea General Ordinària de l’Associació de Veinats de sa Coma i dinar de Nadal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.