Interessant xerrada motivacional del regatista paralímpic Sergi Roig el Teatre La Unió de Son Servera

Va ser el passat 30 de novembre, el regatista paralímpic mallorquí Sergi Roig va oferir el Teatre La Unió de Son Servera, una interessant xerrada motivacional sota el títol: Valors de l’Esport “Sumar Capacitats”.
Aquest campió paralímpic que ha guanyat fins a desset campionats d’Espanya i un bon grapat de campionats del món i d’Europa, també es va guanyar el cor dels assistents a la seva xerrada.
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Son Servera, Raúl Cardoso, va fer unes emotives declaracions i va dir: “En Sergi Roig ens ha demostrat avui ser campió de vela i de vida. Ha donat una vertadera lliçó d’humanitat i superació. Sergi ha compartit obertament el seu dia a dia, des de la seva infantesa i fins i tot del seu pas per un orfanat de Sibèria, i ha sabut transmetre un sentiment de lluita sempre des d’una excepcional humilitat que sincerament els qui avui l’hem escoltat no oblidarem mai. Gràcies per tant i per fer-nos veure la teva lluita personal en positiu. Gràcies, Sergi Roig.”
Sergi Roig, que va participar dels Jocs Paralímpics de Tòquio i Rio, va informar que s’està preparant per a la gran volta al món com és la “Volvo Ocean Race”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.