Gira europea i nous projectes del compositor manacorí Xavier Gelabert

Helena Gelabert Fernàndez, filla del compositor manacorí Xavier Gelabert i estudiant de periodisme a Lleida, ens ha passat informació sobre els nous projectes i actuacions del seu pare que ens complau compartir.
Xavier Gelabert ens donarà el gust de continuar escoltant la seva obra a través de l’escolta mundial amb la seva gira europea amb el Morphosis Ensemble, començant pel proper 10 de desembre a la ciutat de Göteborg, Suècia, juntament amb altres compositors internacionals, com són Joan Bagès, Albena Petrovik, Joakim Sandgren, Elo Masing i Lina Jarnegard.
Aquest projecte, emmarcat dins la IV edició del Lexus Project , també arribarà, durant els primers mesos del 2024, a Bulgària, Estònia i Luxemburg, on no només es durà a terme la producció de l’obra, sinó que el compositor també recollirà el merescut premi de Composició Internacional de Artistes in Herbe, atorgat pel Gran Ducat de Luxemburg aquest 2023.
Seguidament, la seva obra “ Nur “, per a piano a quatre mans i electrònica (Beca Creativa de l’Institut d’Estudis Baleàrics 2023) amb el duo Alter Face (Tomeu Moll-Mas i Albert Díaz), s’estrenarà pròximament a Saõ Paulo, Brasil. Estan a l’espera de la data del Saõ Paulo Contemporary Composers Festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.