L’Associació de la Gent Gran de sa Coma ha impartit un taller de torró als alumnes del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma

L’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, que presideix Santiago Sevillano , ha acudit avui dijous al matí al CEIP Punta de n’Amer de sa Coma, per impartir un taller de torró, els alumnes de l’escola que els l’han acollit amb molta il·lusió.
Hi han participat més de quaranta alumnes i en acabar el taller s’han emportat a casa una bona barra de torró que ells mateixos han elaborat. L’Experiència ha estat molt positiva per les dues parts i han decidit que l’any que ve repetiran l’experiència del taller de torró i a més inclouran un taller de xocolata.
Des de l’Apima de sa Coma han donat les gràcies a l’Associació de la Gent Gran de sa Coma, i de manera especial els socis i sòcies que han col·laborat amb el taller.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.