Comprar a la Plaça de les Verdures de Manacor té premi

El departament de Comerç de l’Ajuntament de Manacor ha distribuït bosses de ràfia entre els trasts de la plaça que es regalaran amb cada compra de 25 euros.
L’Ajuntament de Manacor continua impulsant el comerç local i, concretament, les parades de la plaça de les Verdures. Per això, ha elaborat i distribuït bosses de ràfia als negocis del mercat. D’aquesta manera, totes les persones que realitzin una compra per valor de 25 euros rebran una d’aquestes bosses com obsequi. Es podran acumular tiquets de compra efectuats el mateix dia als diferents punts de venda del mercat a fi de poder obtenir la bossa. 
La delegada de Comerç, Paula Asegurado, va anar aquest el passat dimarts de matí a la plaça a entregar les bosses als responsables dels negocis. «Animam a tothom que vengui a la plaça a comprar producte local i de proximitat, ara que vénen festes», ha dit Asegurado, qui ha recordat que aquest dissabte 9 de desembre a partir de les 11 h la plaça acollirà la Fira de la Cervesa Artesana, organitzada pel departament de Fires conjuntament amb l’Associació de Cervesa Artesana i amb la música en directe de The Suricats. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.