El preu de les infraestructures

L’altra dia parlant amb un company, enraonavem al voltant de l’excessiu cost de les construccions i reformes que es fan avui en dia. En arribar a ca nostra i llegir al voltant de la crítica situació de l’escola de Sant Llorenç em va venir al cap cercar el cost de construccions d’altres escoles i comparar-los amb el cost que han tengut dues obres (per a mi prescindibles), com són la reforma integral del carrer Baladres de Sa Coma i la reforma del Cafè del Sòl.

La primera escola que vaig trobar (i em vaig aturar perquè em va semblar un bon exemple) i amb la que faré la comparació, és amb l’escola del Molí d’en Xema i guarderia de Son Boga a Manacor, el seu cost 4.327.731 €, segons es pot consultar a aquesta web https://arqa.com/arquitectura/ceip-moli-den-xema-y-guarderia-son-boga-manacor-mallorca.html.

És cert que les inversions escolars depenen de la Conselleria, de totes maneres en aquest cas, el que m’interessava era saber el cost d’una cosa i l’altra. A mi, em sembla que el cost de l’escola, que és ben bé el mateix que la suma de les altres dues esmentades, és molt més ajustat a la realitat i les necessitats de la gent, però potser la majoria pensa el contrari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.