Clucales i per envant!

Quan et penses que ho has vist tot, sempre hi ha qualque cosa que et fa veure que pel·lícules com “El milagro de P. Tinto” o “Torrente” no estan tan enfora de la realitat.

 

Ahir sortia a la llum aquesta pífia gegant de l’ajuntament de Campos, que va pintar un pas de vianants a la seva pista d’atletisme. Els responsables, lluny d’assumir la culpa del desastre i arreglar-ho com abans millor, es varen posar les clucales i encara ho intentaven justificar.

En aquest cas els responsables són l’ajuntament de Campos, a on hi governa el PP, però de pífies semblants Mallorca en va plena i no sempre són provocades pel mateix partit. El que sí que sol ser comú en aquests casos és la poca preparació pel seu càrrec que té qui ho ordena a la qual se suma una actitud de no voler escoltar ni deixar-se aconsellar ni escoltar segones opinions. Molts tenim en ment encara el ridícul de l’estació de metro de Palma anegada per un metre d’aigua quan tot just l’estrenaven, ascensors del Palma Arena que duien a un descampat, edificis d’estètica horrenda de més de 10 plantes a centres històrics, escoles i instituts amb deficiències insalvables, i altres desastres que coparen les portades de la primera plana dels diaris i ens feren caure la cara de vergonya als mallorquins que estimam la nostra terra, mentres altres entonaven el “tots els polítics són iguals” per justificar el seu vot (encara que ells diguin que no voten).

Mirau al vostre entorn i fixau-vos si tot està allà a on per lògica li correspon o si també us sentiu que qui ha fet allò, no en té ni la més mínima idea: mobiliari urbà de diferents models a un mateix lloc i col·locar sense cap ordre ni concert, grans estructures i aparcaments al costat d’una zona inundable, excés de senyals de trànsit, prohibicions que ja saben que no es compliran, etc.

Ens omplim la boca dient que “quin desastre de.món li deixam als nostres fills”, però nosaltres hi feim ben poca cosa per arreglar-ho. Ser d’un partit polític, un sindicat o una associació és positiu i necessari, però quan defenses esquena-paret els desastres que fan els teus, no li fas cap bé a la teva terra.

Passau un bon dia 🙂.

 

Un pensament a “Clucales i per envant!

  1. Ara no sé per què, però llegint l’encertat article (amb veritats com un temple) m’ha vingut a la ment ses gallines que hi va haver-hi en la rotonda de l’entrada de Manacor un munt de temps, també digne d’una pel·lícula Berlangiana. I fent una mica de broma i amb el pareixe que no tots els polítics són iguals me quedo amb la cita d’Antonio Gala ( que no és que m’agradés molt) : “A la política es dediquen els qui no serveixen per a una altra cosa”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.