L’Ajuntament de Son Servera reconeix la feina dels treballadors jubilats enguany

El batle de Son Servera, Jaume Servera, amb el primer tinent de batle, Pep Miquel Servera, i el regidor de Recursos Humans, Miquel Morlà, feren entrega d’una placa commemorativa als treballadors de l’Ajuntament que s’han jubilat durant aquest any 2023, en un acte que va teniar lloc el passat dijous dia 7.
Els protagonistes d’aquest acte simbòlic i d’agraïment al servei i dedicació a la ciutadania del poble de Son Servera van ser: Maria Bel Massanet Servera, treballadora del Servei d’Intervenció; Antoni Palmer Comes, policia local; Catalina Ferrer Tur, treballadora de l’oficina de l’OAC.
«Cada any es lliurarà una placa i es farà una mica de festa als treballadors de l’Ajuntament que es jubilin, per tal de reconèixer la seva tasca i dedicació al servei dels ciutadans de Son Servera. Per aquest equip de govern és important correspondre i considerar als nostres treballadors i fer-los un homenatge quan arribi el dia de la seva jubilació. Voldria aprofitar per donar les gràcies a na Maria Bel, en Toni i na Catalina que des de les seves àrees han donat un servei a la ciutadania amb la seva professionalitat i atenció.», va declarar el batle de Son Servera, Jaume Servera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.