Celebrat el sopar de Nadal de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma

El dissabte dia 16 de desembre a les 19:00h l’Associació de la Gent Gran de sa Coma celebrà el tradicional Sopar de Nadal, on els sòcis i sòcies aporten elaborats plats de Nadal, dolçols i salats, segons l’opció que han decidit.
Enguany, en representació de l’Ajuntament hi va assitir la Delegada de sa Coma, Emilía Díaz-Assensió, que va desitjar unes Bones Festes a tots els presents. L’Ajuntament, cada any, aportà el vi pel sopar, i obsequits nadalençs als sòcis i sòcies.
Després del sopar la junta directiva de l’associació va celebrar el sorteix de 10 cistelles de Nadal, i acabà la festa amb una demostració de ball de bot a càrrec dels participants d’enguany a les classes de ball i la professora.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.