L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Cala Millor celebrà el vint-i-vuitè aniversari

El passat dissabte 16 de de desembre, l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Cala Millor celebraren amb germanor el seu vint-i-vuitè aniversari al seu local del Carrer Molins de Cala Millor. La presidenta de l’associació Gabriela Campos Bravo, va rebre com a bona amfitriona a un grup d’amics, veïnats i afilats. A la celebració també hi assistiren el batle Jaume Servera i regidors del Consistori de Son Servera que han volgut commemorà aquests vint-i-vuit anys de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Cala Millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.