L’Associació de Persones Majors de la Part Forana reuní a uns 2000 sòcis al dinar de Nadal

L’Associació de Persones Majors de la Part Forana que presideix Joan Bibiloni, va reunir els passats dies 13,14 i 15 de desembre a uns 2000 sòcis als tradicionals dinar de Nadal que celebren cada any a Binicomprat.
Pel que fa als sòcis de l’Associació Gent Gran de sa Coma, el dijous 14 hi assistiren uns 80 sòcis, que aprofitaren el viatge per fer una aturada i visita guiada a la fabrica de Perlas Orquidea, on els els van explicar els origens de la tenda i la fabricació de les perles i van poder veure com és fa tot el proces, més de dues dones aprofitaren la visita per comprar els regals de Nadal.
Arribats al restaurant varen gaudir d’un bon dinar i aprofitaren l’ocasió per fer-se fotos amb la Presidenta de la Comunitat Autonoma de Balears, Margalida Prohens, i amb la Directora General de Asumptes Socials del Consell de Mallorca, Núria Riera. Després del dinar hi va haver sorteig de regals, i ball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.