Reflexions nadalenques

Ara que les lligues s’aturaran (la Premier no) per reunir-mos en família a taula  a embafar-nos de bon menjar, torró i altres menjars, cal dir que excepte al Calcio, que és liderat per l’Inter entrenat per un dels Inzagui, les altres grans lligues  els seus líders estan entrenats per entrenadors espanyols: la Ligue 1 Luis Enrique comanda el Psg, a la Premier Arteta entrena l’Arsenal,  la Bundesliga és liderada pel Bayer Leverkusen dirigit per Xavi Alonso i  a la lliga EA sports el Girona l’entrena Michel. A més a més a la Champions 4 equips de la lliga queden líders dels seus grups, amb  futbol femení som campiones del món, i a nivell de club un altre equip dirigit per Pep Guardiola (el Manchester City) pot conquistar l’antiga Intercontinental,  aixé que com va dir J. Laporta”al loro que no estamos tan mal”.

El 2023 acaba i així veig jo els equips de la Lliga EA sports que mos incumbeixen (no mos podem oblidar del Girona, líder sorprenent de la lliga):

GIRONA: un modest lidera la lliga. L’objetiu era la salvació però somiar és gratis, serà capaç d’aguantar el ritme dels grossos i estarem davant un nou Lieccester?

ATLÉTICO: en teoria 3r però amb A.Morata i Griezman amb estat de gràcia tot pot passar

R.MADRID: ha sofert moltes lesions importants aquest any 2023, però el pla b de moment li funciona i és l’únic capaç de mantenir el ritme que imposen els de Michel.

F.C BARCELONA: també té baixes importants, el seu entrenador no dona amb la tecla i el Barça no acaba de funcionar-. Amb un equip en costrucció i un camp nou amb obres un bon panorama té Xavi.

RCD MALLORCA: per noms més bon equip que l’any passat. Dugueren  K. Larin per sumar els seus gols als des Pirata però com que cara a porta està negat l’equip s’haurà de barallar amb sos equips de la part de baix per evitar el temut descens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.