Emotiu Concert de Nadal del Grup Voicello a l’Església de Son Carrió

Amb una emoció palpable, Voicello arribaren a l’església de Son Carrió a les 16.30h, per preparar la seva actuació. Estaven carregats d’il·lusió i preparats per oferir un capvespre inoblidable a tots els assistents. A les 19h començava el concert, els regidors de Son Carrió van saludar abans del concert i els van avisar del moment de començar.
Amb l’esperit nadalenc ja a l’aire, el concert es va obrir amb una combinació perfecta de nadales tradicionals i temes característics del repertori de Voicello. La proximitat a les festes de Nadal va proporcionar un marc idoni per a aquesta fusió de melodies que van portar l’esperit festiu a l’església.
El públic, nombros i entregat, va tenir l’oportunitat de gaudir de les veus angelicals de Carme Garí i del melodiós so del violoncel d’en Gabriel Fiol. Acompanyats per la percussió vibrant de Miquel Marquès, el trio va transportar l’audiència a un món de música i alegria. Els acompanyava com a tècnic de so na Marina Bril.
La participació dels nins i del públic va ser un aspecte destacat de la vetllada. Amb escenes del concert Voicello i l’Aventura Nadalenca amb els nins i el públic de Son Carrió, la interacció va convertir el concert en una experiència encara més única i memorable. El públic va respondre amb entusiasme a les propostes de participació, cantant, tocant amb les mans i fins i tot animant als més petits a pujar a l’escenari per ser part de l’espectacle.
La comunitat de Son Carrió va acollir-los amb els braços oberts i la seva energia positiva va ser contagiada a tots els assistents. L’intercanvi entre artistes i públic va crear una connexió especial que va fer que aquest concert de Nadal sigui inoblidable per a tothom.
Amb gratitud sincera, Voicello acabaren el seu concert agraint a Son Carrió per la seva hospitalitat i a tots els qui van ser part d’aquesta experiència màgica amb aquestes paraules: “Moltes gràcies per fer-nos sentir com a casa i per compartir aquesta meravellosa celebració de la música. Molts d’anys i fins aviat!”

oznorCOBR

hdrpl

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.