Espectaculars concerts de la banda de Manacor amb Serafín Zubiri amb un Auditori ple a vessar d’un públic entregat

Serafín Zubiri i la Banda de Música de Manacor van oferir dos espectaculars concerts, a l’ Auditori de Manacor, els passats 16 i 17 de desembre.
La setmana passada, Zubiri havia tingut la grip , no estava amb les millors condicions, però amb una força impressionat va treure endavant els dos concerts, i és va guanyar el públic assistent que ompliren l’auditori els dos dies. El del diumenge va ser el tercer concert de Serafin amb la banda manacorina.
Els músics de la Banda i el seu director, Eduardo Bernabeu, van commemorar el 50è aniversari de la mort de Nino Bravo, amb dues funcions plenes d’emocions on feren un recorregut per la distinta discografia de Nino Bravo amb due funcions plenes . Serafín va estar impecable tant en la interpretació com en les explicacions que anava fent de la història de Nino Bravo, i el nivell de la banda espectacular. Els músics vàren gaudir tocant i cantant cançons mítiques con “Un beso y una flor” o “Libre”, davant un públic molt entregat que es va passar les quasi dues hores d’espectacle cantant “Esta será mi casa”, “America, America”, “Mi tierra” i “El tren se va” entre d’altres, i ha aplaudir de valent quan Serafín va cantar “Cartas amarillas” o “Por qué” al piano, i quan la banda va tocar “Amanecer” amb un solo de saxo interpretat per Tonina Bassa. Es va aconeguir un ambient musical i festiu impressionat, acompanyat d’explicacions, curiositats i anècdotes que Serafín anava con tant per presentar les cançons.
La gent de la banda, tant joves com grans, estaven molt motivats aquest tercer concert amb Zubiri, que pareix que no serà el darrer. Just acabat l’espectacle , els músics i el director Eduardo Bernabeu ja estaven pensant amb el propers projectes perquè Serafín pugi tornar.
La banda ha fet concerts amb directors nacionals i compositors internacionals, José Rafael Pasqual Villaplana, Luis Cobos, Oscar Navarro, Ferrer Ferran, Salvador Brotons, Jeronimo Rauch el cantant de musicals, entre d’altres, i cap d’ells han pogut reperitir, però el director ja esta pensant amb un proper concert amb Zubiri, que seria el quart amb la banda dedicat a la música dels anys 50 i 60.
Serafín Zubiri ja es va guanyar el públic de Manacor quan va venir el 2018 i 2019. La gent esperava amb ganes, aquest concert, ja que les entrades estaven esgotades des de feia una setmana. I ni Zubiri ni la Banda varen decebre.
El próxim compromís de la Banda manacorina serà la Cavalcada dels Reis d’Orient i, ja dins les festes de Sant Antoni, l’Horabauxa i el concert a l’Auditori de les Músiques de Sant Antoni, a l’auditori amb les entrades esgotades des de l’11 de desembre.
Entre el públic del concert del diumenge hi havia una espectadora d’excepció, que no es va pedre detall, ja que sol estar a l’escenari amb els seus compnays. Ella és na Marina Andreu, que no va poder participar del concert per prescipció médica, ja el passat 23 d’octubre va ser mare d’una preciosa nina que nom Marina Alou Andreu El seu pare Miquel Alou Mas, es va quedar a casa al càrrec de la nina perquè la seva dona pogués assistir el concert. Ehrorabona i la més cordial felicitació el matrimoni, i que la pugin criar amb salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.