Avui es presenta el libre sobre Antoni Riera Melis

Avui es presentarà el llibre sobre Antoni Riera Melis, Xaret, elaborat en motiu del seu nomenament com a Fill Il·lustre de Sant Llorenç. Els presentadors seran Antoni Mas, Pau Alcover (de la UIB) i Antoni Ortega (de la UNED), a més del propi Riera.

El llibre inclou l’acta del Ple en què es féu el nomenament, el discurs d’acceptació per part de n’Antoni, la seva biografia i bibliografia, les tesis doctorals que ha dirigit i quatre estudis sobre la seva obra: «Antoni Riera, historiador medievalista», de Flocel Sabaté; «Mallorca dins l’obra investigadora d’Antoni Riera Melis», de Pau Cateura; «Una visión de la dinámica económica medieval. Toni Riera y la conectada historia mediterránea de la Corona de Aragón», de Paulino Iradiel; i «Antoni Riera y la historia de la alimentación», de Massimo Montanari.

L’acte tendrà lloc a l’Espai36, a les 8 de l’horabaixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.