Celebrades les Matines a les parròquies de Cala Millor, Son Servera, Sant Llorenç, Son Carrió i a S’Illot la celebració de la paraula

El diumenge 24 de desembre, es van celebrar les Matines amb el tradicional cant de la Sibil·la, a l’església Parroquial de Sant Llorenç, un any més la Sibil·la va anar a càrrec de Mireria Mestre. A Son Carrió, les Matines es van celebrar a les 18.00h també va repetir amb el cant de la Sibil·la na Petra Llinàs.
A la Parròquia Mare de Déu dels Àngels de Cala Millor , les Matines també van començar a les 18:00h, el rector MN. Baltassar Morell va presidir la celebració. Com ja ve sent tradició els alumnes de l’Escola de Música 440 Aula Musical de Cala Millor, violins: Maria Rosa Riera, Núria Riera, i Enric Torres, clarinet: Aina Ballester, flauta Irene Servera, van tocar al cant d’entrada de la celebració juntament amb la seva directora Rosa Carbonell. El sermò de la Calenda per segon any consecutiu, va anar a càrrec del nin Miquel Nebot, i el cant de la Sibil·la per primera vegada el va cantar na Núria Riera Carbonell. Enguany a Cala Millor estrenaren figures noves pel betlem, que el rector Mn. Baltassar Morell, va beneïr, acabada la celebració els nombrosos fidels assistents a les Matines anaren a adorar el nou nin Jesús que ha adquirit la parròquia.
Poc després a les 19:00 hores Mn. Tomàs Mascaró, va celebrar les Matines a l’Església Parroquial de Son Servera, on alumnes de l’Escola de Música 440 Aula Musical de Cala Millor van col·laborar amb el cor parroquial de Son Servera tocant durant la celebració. El sermò de la Calenda va anar a càrrec de Miquel Nebot, i el cant la Sibil·la de Núria Riera, ambdos col·laboraven amb les Matines per segona vegada el mateix vespre. En Miquel amb el sermò de la Calenda i na Núria Riera amb el cant de la Sibil·la.
A S’Illot hi va haver la celebració de la paraula a càrrec de Antoni Font i Cati Veny, va ser un acte molt familiar, el sermò de la Calenda va anar a càrrec de Margi Dominguez, i la Sibil·la, la va cantar Antònia Ballester, durant la celebració els nins de catequesis van ser els protagonistes participant a un Betlem vivent, durant l’adoració els germans Margi i Xisco Domíngez Ballester, van interpretar al violí el tradicional villancet el 25 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.