Reunió informativa del partit polític Gent per Sa Coma, S’Illot i Cala Millor

El passat divendres dia 5 de gener, és va celebrar el bar del Poliesportiu de Cala Millor, la reunió trimestral del grup Gent per Sa Coma, S’Illot i Cala Millor, per informar els seus afiliats, simpatitzants i veïns dels projectes actuals i futurs del municipi, en els quals han participat, així com escoltar les propostes dels assistents per a millorar la zona costanera.
Els regidors del partit, Emília Díaz-Asensió i Miguel Domínguez, agafaren bona nota de les propostes dels afiliats. Acabada la reunió informativa tots els assistents van ser convidats a una torrada per part del partit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.