Celebrades unes Beneïdes a Manacor de rècord

Aquest 2024 es compleixen quaranta anys de la I Dimomiada de Manacor, en què desfilaren pels carrers de la ciutat més de vuitanta dimonis. A les Beneïdes d’enguany han desfilat més dimonis i dimoniones que mai. Segons els experts s’han batut records de participació de comparses, carrosses, dimonis i dimoniones, a més de montures. També ha estat un Sant Antoni molt especial per Antoni Puigserver Juan “Puig” qui després de quasi 40 anys ha passat el relleu i ha deixat d’ésser el dimoni gros de Manacor.
Enguany, el rector Toni Amorós, va tenir feina de beneir, ja que desfilaren nombroses agrupacions, comparses, carrosses, ciclistes, muntures, grups de música i la Banda de Música de Manacor amb Antoni Bassa al capdevant.
Un any més la festa grossa i la bauxa va anar a càrrec de la família Puigserver Veny, i Pedro Artigues Adrover «Ramonico». Com és tradició a davant ca seva havien habilitat bancs i cadires perquè la gent major pogués veure les Beneïdes, i convidaven als participants a les beneïdes amb diferents dolços A més en «Ramonico» de l’Acadèmia Manacor, feia entrega d’una botella d’herbes mallorquines a les carrosses participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.