Celebrada a sa Coma la Missa en honor de Sant Antoni amb els cants dels goigs i Beneïdes

El passat diumenge dia 21 de gener de 2024, seguint la tradició a les 10 de matí, es va celebrar la missa en honor de Sant Antoni.Enguany la celebració va anar a càrrec de Mossèn Joan Servera, a més de comarins i comarines, assistiren a la missa nombrosos feligreses, els dimonis i Sant Antoni de sa Coma acompanyats de l’Obreria, a més del batle de Sant Llorenç, Jaume Soler, i van ser presents els regidors de sa Coma, Emília Díaz-Asensió i Miguel Domínguez. Acabada la missa la Banda de Música de Sant Llorenç va entrar a l’església per acompanyar els cants dels goigs. Seguidament, davant l’església els dimonis de sa Coma acompanyats de la banda feren el primer ball.
A continuació es va donar el sus a les beneïdes, enguany hi participaren tres carrosses de sa Coma, una de Sant Llorenç i una de Son Carrió, a més comparses de comarins i comarines, i d’altres pobles, i molts de veïns que dugueren a beneir els seus animals.
La carrossa del Ceip Punta de n’Amer titulada “Ses matances de sa Coma” , va guanyar el 1er premi, la 2a classificada va ser Gent Bullanguera de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer, i el 3er premi va ser pels participants de Sant Llorenç amb la carrossa Es Rebost. Les carrosses a més dels premis corresponents i els grups participants reberen una ensaïmada.
La desfilada va estar molt animada per les nombroses comparses participants. Com ja es tradició els dimonis de sa Coma feren el darrer ball a cara descoberta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.