Èxit de la Trobada i Ballada de colles de Dimonis 2024 a sa Coma, mercadet i torrada de Sant Antoni

Un any més, la Trobada Popular i Ballada de Dimonis a sa Coma va ser un èxit, es va celebrar el passat diumenge dia 21 de gener. Hi participaren els dimonis i dimoniones de Sa Coma, Colla jove dels Amics de Sant Antoni, Amics Sant Antoni, Dimonis de Cales de Mallorca, Ses caretes de Jaume Blai i la colla de dimonis i dimonies d’en Picarol, Dimonis des convent de Petra, Dimonis de s’Illot, Dimonis tradicionals de Muro, Dimonis de Porto Criscto, Els dimons Fora Coa, els de Son Carrió, i els de Son Macià.
L’Acompanyament musical va anar a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç, que acompanyà a les colles a la desfilada per l’Avinguda de les Palmeres, fins arribar a la plaça on es van celebrar els balls de totes les colles, els músics acompanyaren, un any més, tots els balls de la Dimonida.
Cal felicitar a totes les colles participants per les seves coreografies i balls, i a la junta directiva de l’Associació de Amics del Dimonis de sa Coma i Costa que presideix Antoni Barragan per la bona organització.
Després de la ballada es va encendre el fogueró principal i les torredores ja estaven a punt per començar a torrar. Es van servir gratuïtament uns plats ben grans de panxeta, sobrassada, llom, i botifarrons, acompanyats de pa i d’un bon vinet per a tots els assistents. Els regidors de sa Coma, Emilia Díaz-Ansensió i Miguel Domingéz, col.labaren activament amb els voluntaris de l’Associació dels Dimonis de sa Coma i Costa ajudant a preparar i servir el sopar.
El mercadet de dimonis i de Sant Antoni, com cada any, va estar molt animat i completa la festa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.