De la premsa: L’exbatle Mateu Puigròs eliminat d’una foto a Fitur

Una foto de l’exbatle Mateu Puigròs a Fitur  (la Fira internacional de Turisme) ha donat per molt aquest capvespre (fins al punt de sortir a Diario de Mallorca). Sembla, segons  indica el diari esmentat, que primerament s’havia publicat una foto de l’equip de Govern a Fitur amb l’exbatle, la qual cosa ha molestat al Partit Socialista de Sant Llorenç, que se n’ha fet ressò. Més tard la foto ha estat modificada  i ja no sortia en Mateu Puigròs.

Podeu llegir l’article complet a Diario de Mallorca 

3 pensaments a “De la premsa: L’exbatle Mateu Puigròs eliminat d’una foto a Fitur

  1. El que ens hem de demanar es que feia a Fitur ex-Batle , si anava en sa comitiva oficial i quina funció tenia. Qui va pagar les seves despeses i perquè? O perque surt a una foto al costat d,un dels empresaris més importants de la zona.

  2. Fitur és un esdeveniment obert a tothom on a través de la web tu mateix pots agafar una entrada. D’igual manera, obert a tot el públic va ser l’acte on es premià a un dels empresaris més importants de la zona del llevant dels darrers anys. En aquest acte també foren premiats altres tres importants empresaris turístics d’arreu del món.

    Desconec qui va pagar les despeses, entenc que ell mateix, però si li demanes segurament t’ho aclarirà.

    Personalment crec que tots els anys ha anat a Fitur representant i defensat el sector turístic del municipi; d’altres no poden dir el mateix.

  3. Jaume Joan el que no correspon de cap manera es que surti a la foto oficial, ja que a dia de avui no representa a ningú ( de fet una vegada vist el rebumbori, s,elimina la seva persona). Està bé presuposar les coses, però s,Ajuntament davant la polémica hauria de sortir a confirmar que al menys les despeses no surten de cap organisme public.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.