Els ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera assistiren a la fira Internacional Fitur 2024

La Fitur d’enguany té com a temes rellevants la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental. Ses Majestats el Reis Felip VI i Letizia inauguraren el passat dimecres, 24 de gener, la 44a edició de la Fira Internacional del Turisme, Fitur 2024, que es va duu a terme al recinte d’Ifema Madrid i que enguany porta els galons de ser la fira líder mundial no només a l’àmbit turístic sinó també en el compromís amb la sostenibilitat i la responsabilitat mediambiental. Els reis, juntament amb el ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, feren un recorregut pels diferents pavellons de la fira.
Enguany s’estima que Fitur va assolir 150.000 professionals entre dimecres 24 i divendres 26 d’aquest mes de gener, igualant així la xifra de l’edició del 2020, amb 806 expositors titulars que desplegarren la seva oferta al llarg de 9 pavellons, un més que a la fira del 2023, i un total de 100.000 assistents de públic general.
La presentació a Fitur es fa conjuntament amb els Ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar.
Pel que respecte a L’Ajuntament de Sant Llorenç, a Fitur 2024 va ser representat per Jaume Soler, batle del municipi acompanyat per la tinent de batle, Emilia Díaz-Asensio i Miquel Melia, tècnic de turisme, per mostrar i donar a conèixer la destinació turística del municipi, i tota l’oferta complementària que ofereix el municipi de Sant Llorenç des Cardassar
D’aquesta manera es pretén donar valor al turisme plural i familiar i remarcar tota l’oferta cultural, històrica, gastronòmica i esportiva que els visitants poden gaudir quan visiten Sant Llorenç, Son Carrió, S’Illot, Sa Coma i Cala Millor.
Baix aquest ventall de possibilitats, l’Ajuntament vol aprofitar la fira més important del turisme nacional i internacional que se celebra aquests dies a Madrid per arribar a nous mercats turístics i consolidar els ja existents.
“Fitur és un mostrador que no podem desaprofitar”, va declarar el nou batle de Sant Llorenç, Jaume Soler, i va demostrar gran interès per noves formes de promocionar el municipi i conèixer les tendències dels nous mercats. Soler va destacar la importància per a Sant Llorenç de continuar apostant per un model turístic que s’integri dins la vida del municipi, que conegui a les persones que feim de Sant Llorenç un lloc únic i especial, i que el turisme plural és el futur de la nostra destinació turística.
L’Ajuntament de Son Servera va ser present a Fitur 2024 amb el Sr. Jaume Servera, batle de Son Servera, i el tinent de batle i regidor de Turisme i president del Consorci de Turisme de Cala Millor, Pep Miquel Servera Leno. La representació serverina en aquesta fira tan important també compta amb Inés Batle, presidenta de l’Associació Hotelera de Cala Millor, i amb José Marcial Rodríguez Díaz, conseller executiu de Turisme del Consell de Mallorca.
Els representants polítics i hotelers de Son Servera, així com del poble de Sant Llorenç des Cardassar, tenen com a fita promoure el destí turístic de CALA MILLOR al punt de trobada global per a tots els professionals del turisme i la fira líder dels mercats receptors i emissors de turisme de tot el món.

Un pensament a “Els ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera assistiren a la fira Internacional Fitur 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.