Presentat a Fitur 2024 el projecte “LifeAdapt Cala Millor”

Dins el marc de la fira de turisme Fitur es va presentar el Projecte “LifeAdap Cala Millor” a l’estand de les Illes Balears.El batle de Sant Llorenç, Jaume Soler i la primera tinent de batle, Emilia Díaz-Asensio, acompanyats pel conceller de Turisme del Consell, José Marcial Rodriguez, la presidenta de l’Associació Hotelera de Cala Millor i gerent del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Inés Batle, i Joaquín Tintore, director del Sistema d’Observació i Predicció Coster de les Illes Balears (ICTS SOCIB) van participar en la presentació d’aquest projecte.
A l’acte es va fer conjuntament amb l’Ajuntament de Son Servera i també hi van assistir el batle de Son Servera, Jaume Servera, i el regidor de Turisme Pep Miquel Servera Leno.

Un pensament a “Presentat a Fitur 2024 el projecte “LifeAdapt Cala Millor”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.