Exposició d’obra gràfica a s’Agrícola de Manacor

El proper dissabte dia 3 de febrer a les 19 h. a s’Agrícola de Manacor, s’inaugurarà inauguració una ineresant exposició d’obra gràfica a la sala d’exposicions de s’Agricola. Comisariada pel crític d’art, Antoni Sansó Servera.
Actualment la presència d’obra gràfica a exposicions és molt comuna ja que aquesta forma d’expressió permet arribar a un públic i col·leccionisme més ampla. Comprar aquest tipus d’obra és una forma de socialitzar l’art amb uns preus molt més assequibles que l’obra original.
Normalment l’artista crea sèries limitades d’obres a partir de la transferència d’una imatge d’un suport a un altre. Els procediments per la creació d’aquesta obra són nombrosos, diversos i molt similars però amb diferents tècniques que permeten moltes possibilitats creatives.
A l’exposició hi trobarem gravats, litografies i serigrafies de diversos artistes, homes i dones, alguns ja desapareguts, alguns molt actuals i altres de més joves que continuen utilitzant mètodes artesanals per expressar la seva creativitat.
Hem de dir que la majoria dels grans artistes han experimentat i treballat l’obra gràfica com una forma de democratitzar l’art obtenint excel·lents resultats.
A la mostra podrem veure obra de Campano, Phillips, Guinovart, Bird, Solano, Lootz, Juli Ramis, Bernadi Roig, Sapere… entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.