Celebrada la trobada de comiat de l’últim equip de col·laboradors de la revista Perlas y Cuevas

Aquest passat dissabte, 27 de gener, l’últim equip de col·laboradors de la revista Perlas y Cuevas es va reunir a Es Castell de sa Punta de N’Amer de sa Coma per a celebrar el dinar de comiat de la publicació manacorina, que va deixar de publicar-se aquest desembre passat després de 63 anys de vida.
La trobada va ser patrocinada per la família Pascual, Sebastià i els seus fills Toni i Jaume, gerents del Castell de sa Punta de N’Amer, i va estar presidit per l’amfitrió Sebastià Pascual, el batle Miquel Oliver i Antoni Ferrer Vallespir en representació de la revista. Al final del dinar Ferrer Vallespir en nom de Perlas y Cuevas va lliurar a Sebastià Pascual una placa commemorativa de l’acte i en agraïment a tants anys de col·laboració i amistat entre les famílies Pascual i Ferrer Massanet. Sebastià Pascual va rebre la placa de la mà del batle Miquel Oliver.
Tots els que hi van estar van posar per a la posterioritat en l’exterior del Castell de sa Punta de N’Amer: Juan Riera Dalmau, Antoni Tugores, Pep M. Salom, Pilar Fuster, Maria Magdalena Gelabert Miró, Tomeu Matamalas, Martí Gomila, Rafa Gabaldón, Juana Maria Salas, Miquel Àngel Gabaldón, els germans Cabrer: Joana, Maria Antònia i Martí, Pedro Reus, Gemma Martinez, Fermín González, Tomeu Amengual, Xavier Sansó, Carmen Fuster, Carlos Salvatierra, Bernat Pastor, Francisca Lliteras, Llorenç Femenias Binimelis, Francisca Galmés, Vicente Castro, Blanca Oliva Loaisa de Gómez, Julian Bohorquez, Sebastià Sansó, Bàrbara Barceló, la família Pascual: Sebastià, Toni i Jaume, Miquel Oliver i Antoni Ferrer Vallespir, falten a la foto Joan Servera Cabrer i Jaume Pascual.
Fotos: Joan Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.