Declarada d’interès autonòmic la construcció de la residència per a persones dependents de Sant Llorenç

En data del 26 de  gener de 2024 el Consell de Govern ha declarat inversió d’interès autonòmic la construcció de les residències per a persones grans dependents a Andratx i Sant Llorenç des Cardassar per part del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears, ens dependent de la Conselleria de Famílies i Afers Socials.

El Decret llei 1/2018 estableix que, des de la declaració d’un equipament públic com una inversió d’interès autonòmic, hi ha un màxim de dos anys per presentar el projecte i de dos anys més per iniciar-ne l’execució, i en els dos projectes havia caducat la declaració, es considera necessari que el Consell de Govern declari novament d’interès autonòmic les dues construccions.

La declaració d’inversió d’interès autonòmic implica un impuls preferent i ràpid en els diferents tràmits administratius, davant qualsevol administració de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.