De la premsa: Unes carreteres que només duen problemes

Pareix que el problema de les carreteres que passen pel poble continuarà vigent durant molt de temps encara. Si fa temps el problema era l’excés de velocitat dels cotxes, els stops, els semàfors, l’estacionament dels vehicles…. ara ho és la inversió.  El diari Ultima Hora se fa ressò de la crítica de l’equip de govern llorencí a l’antiga Conselleria de la socialista Cladera per la cessió de les tres carreteres  (Ma-15F, Ma-4030 i Ma-3323) a l’Ajuntament per a poder-hi posar semàfors ja que són zones inundables on s’hi han de fer grans inversions que ara, segons l’equip de Govern,  haurà de pagar el poble i no ho pot assumir.

Teniu l’enllaç a la notícia sencera aquí.

3 pensaments a “De la premsa: Unes carreteres que només duen problemes

  1. És de l’escola de sa carretera d’Artà molt, justificat . Els altres dos, carretera d’Artà a l’altura d’es futbol i es de sa carretera de Son servera, aquest darrer sobre tot, crec que és un despropòsit de gastar per gastar.

  2. El desproposit es el nivell dels nostres politics, que només miren pels seus interesos i no els del poble. Consentiran que hi torni haver una desgracia per arreglar els punts negres del torrent, pareix que també els és igual. Independentment de qui governi , si blaus o vermells. M,agradaria que el PSOE de sant Llorenç donas una explicació al respecte perque me pareix molt greu sa noticia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.