La regidoria d’Esports de Son Servera ha fet donació de llibres de Virgínia Torrecilla “Nadia se arrepiente de ser valiente”

La regidoria d’Esports de Son Servera, el passat dia 2 de febrer va fer una donació a les dues biblioteques municipals de Son Servera de quatre exemplars del llibre «Nadie se arrepiente de ser valiente» de Virgínia Torrecilla, que va signar els llibres pels usuaris de les biblioteques del municipi serverí.
En un acte celebrat a la Biblioteca de Son Servera on assistiren el regidor d’esports, Raul Cardoso, la regidora de cultura, Almudena Rodríguez i el regidor de turisme, Pep Servera, i el tècnic municipal de biblioteques, Guillem Caldentey.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.