Visita el Centre Jove de Sant Llorenç dels alumnes de 6è del CEIP Mestre Guillem Galmés

El divendres 2 de febrer, els i les joves del curs de 6è de primària del CEIP Mestre Guillem Galmés han fet una visita al centre jove de Sant Llorenç, on han pogut conèixer les activitats i els serveis que ofereix aquest espai municipal. L’alumnat ha estat acompanyat per les seves mestres, el dinamitzador juvenil i la regidora de Joventut, Cata Ferrer.
Durant la visita, els alumnes han tingut l’oportunitat de veure les instal·lacions del centre, així com el seu equipament, també han pogut fer servir el diferent material del qual disposa el centre, com jocs de taula, material de treballs manuals i altres.
La regidora de Joventut ha destacat la importància d’aquesta visita per a fomentar el coneixement i l’ús del centre jove entre els alumnes de 6è de primària, que l’any que ve passaran a secundària. “Volem que el centre jove sigui un espai segur i referent per als joves del municipi, on puguin trobar oci educatiu, de participació, de formació i de suport”, ha dit la regidora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.