Celebrada la Mostra de l’Escola Municipal de Dansa de Son Servera el Teatre La Unió

El divendres dia 2 i dissabte 3 de febrer el Teatre La Unió de Son Servera hi va haver unes interessants mostres dels alumnes de L’Escola Municipal de Dansa de Son Servera que dirigeix Marta Solano. La regidora de Joventut, Almudena Rodríguez, va donar la benvinguda als assistents, a les demostracions també hi va ser present el regidor Pep Miquel Servera Leno.
Per l’escenari del teatre van passar uns 110 alumnes. Als espectacles, s’hi va poder veure diversos estils, tant dansa moderna com dansa contemporània. L’equip de professores encarregades de fer les classes de dansa moderna són na Marina Adrover, Ariadna Riera, i na Júlia Pascual, baix la direcció i coordinació de Marta Solano. Per altra banda, la professora de dansa contemporània és na Marina Díaz amb la direcció i coordinació de na Núria Sánchez.
Durant els dos dies d’actuacions es va poder veure una breu mostra del que han estat fent aquests primers mesos del curs. A partir de finals del mes de febrer començaran a preparar el final de curs que sempre fan per les festes de Sant Joan a la plaça del Mercat de Son Servera. Tot l’equip de l’escola de dansa vol donar l’enhorabona als nins i nines que participaran ja que, com diuen, no només es important l’actuació si no tot el camí per arribar-hi.
Enhorabona pel treball que estan fent les professors, i a les nines i nins participants per la bona actuació que feren i les ganes i la il·lusió que posen (segons les professores) a totes les classes aprofitant bé el temps.
Enguany la novetat de la Mostra es que es va ampliar a dos dies les actuacions per tal de poder actuar totes i tots els alumnes de l’escola. Enguany també es van assignar per a cada actuació quatre entrades a les famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.