Èxit rotund de “El discurs del rei” al cicle de teatre íntim d’Artà La companyia va exhaurir totes les entrades

Èxit rotund de “El discurs del rei” al cicle de teatre íntim d’Artà
La companyia va exhaurir totes les entrades deixant a gent del públic sense poder entrar. El passat divendres, 2 de febrer, a les 19.30h tenia lloc la representació de El discurs del rei al Teatre d’Artà dins el Cicle de teatre íntim.
Aquesta obra, dirigida pel manacorí Antoni Rosselló, és una adaptació de la pel·lícula amb el mateix nom, guanyadora de quatre premis Oscar -entre ells el de millor pel·lícula i guió- l’any 2011.
L’obra tracta sobre Albert, duc de York, quan es converteix en rei d’Anglaterra després de l’abdicació del seu germà gran. La seva tartamudesa l’obliga a cercar l’ajuda d’un logopeda peculiar, amb tècniques i mètodes poc ortodoxos.
Basada en fets reals, l’adaptació de Rosselló tracta amb delicadesa els temps convulsos del Regne Unit durant la Segona Guerra Mundial, sense oblidar cap detall important i sense res a envejar al film cinematogràfic.
Al capdavant de la representació hi trobam a Biel Bisquerra amb el paper d’Albert, el rei George VI, fent una interpretació impecable i una tartamudesa que fa dubtar al públic de si és pròpia de l’actor o és part de l’actuació. Com a Lionel Logue, terapeuta i futur amic del rei, hi ha el manacorí Daniele Fregapane, tan correcte com versàtil, interpretant des d’un Shakespeare en anglès fins a un Sr. W. Churchill.
I per últim, però no menys important, Cecília Genovart interpreta aquesta figura femenina sempre present rere un home important: la reina Elisabeth. L’actriu artanenca, ben orgullosa d’actuar a casa, va interpretar un seguit de personatges recolzant la història principal del rei i el Sr. Logue.
La gran direcció d’Antoni Rosselló juntament amb aquest encertat elenc van transportar el públic dins aquesta història de superació personal i amistat.
El discurs del rei va ser la tercera que es realitzà dintre de la novena edició del Cicle de teatre íntim d’Artà i la companyia va tenir l’orgull de poder penjar el cartell d’entrades exhaurides.
Pròximament realitzaran funcions a Calvià, Muro, Manacor… I moltes més!
Des de card.cat la més cordia felicitació. Enhorabona per la gran feina feta i a seguir endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.