Servei de mediació escolar

Des de l’institut d’Artà ens han fet arribar aquesta notícia:

El passat 24 de gener, alguns dels alumnes mediadors del nostre institut, IES Llorenç Garcias i Font, varen visitar el CEIP Na Caragol per tal de donar-los a conèixer el SME (servei de mediació escolar) que vàrem començar a posar en marxa el curs passat. Durant aquesta estona, els alumnes de tercer i cinquè de primària han pogut saber coses tan interessants com: què és un conflicte, què és una mediació, quines qualitats ha de tenir un alumne mediador/a… ja que enguany a l’escola també s’han engrescat a crear aquest servei de resolució de conflictes entre iguals. Abans de donar per conclosa la visita, els nostres alumnes varen poder contar la seva experiència de primera mà com a alumnes mediadors i la resta d’alumnes els varen poder demanar dubtes i preguntes relacionades amb el tema.

Des del nostre SME volen agrair al CEIP Na Caragol la convidada i els volem desitjar molta sort amb aquest nou projecte que acaben d’engegar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.