L’Escola Municipal de Música de Capdepera celebrà els darrers dies amb una vetlaria i una ximbombada

El passat dilluns, 5 de febrer, l’alumnat i familiars de juguem amb la música pogueren reviure una vetlaria de la mà d’algunes cantaires de la Coral Gabellina, sonadors i sonadores dirigits per Elionor Gómez Quintero que acompanyaren la vetllada, amb les seves cançons.
Les madones de la llata compartiren el seu art amb tots els assistents.
El passat dijous, 8 de febrer, van celebrar una ximbombada amb l’alumnat i familiars d’ensenyaments reglats que comptà amb la participació especial de Jaume Cabrer. En aquesta ocasió pogueren aprendre de primera mà l’art de la ximbomba a través de la cançó, a més de descobrir i tocar molts altres instruments.
Sens dubte una oportunitat única per reviure tradicions a través de la música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.